Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt utifrån Covid 19

15 MAR 2020 20:27
Styrelsen har idag tagit följande beslut som gäller tills vidare för vår verksamhet.
  • Skapad: 15 MAR 2020 20:27

Coronaviruset

[Uppdaterad 2020-03-15 19:42]

IFK Falköping BTK följer regeringens (www.regeringen.se) direktiv och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten (www.folkhalsomyndigheten.se) samt Svenska Bordtennisförbundet (www.svenskbordtennis.com) gällande Coronaviruset (Covid-19).

Styrelsen i IFK Falköping BTK har tagit beslutet att ställa in Oden cup som skulle spelats 4-5 april. Flera andra klubbar har ställt in tävlingar senaste helgerna och även om sammankomsterna inte uppgår till 500 personer ser vi ändå stora risker för smittspridning med att arrangera en tävling.

Det finns enligt Folkhälsomyndigheten i dagsläget ingen anledning att ställa in mindre evenemang och därför har vi i IFK Falköping BTK tagit beslutet att fortsätta med träningarna som vanligt. Det är upp till respektive person att själv avgöra om man vill delta på träningarna eller ej. Dock har vi ett antal rekommendationer till alla medlemmar:

  • Kom inte på träningen (gäller både spelare och anhörig som vistas i pingishallen) inom 14 dagar från att du vistats i ett riskområde eller träffat en person som bär på Coronaviruset. Kom heller inte till pingishallen om du har minsta symptom på influensa så som hosta, förkylning eller feber.
  • Tvätta händerna med tvål och vatten och undvik att röra vid ansiktet.
  • Hosta/nys i armvecket för att minska risken för smittspridning.
  • Skaka inte hand eller göra high-five eller liknande på träningarna. Spelar vi matcher går det att kontaktfritt tacka för matchen genom en artig nick eller bugning.

Om nya rekommendationer kommer från någon myndighet kan beslut ändras, håll er uppdaterade på vår hemsida https://www.ifkfalkopingbtk.se/.

Elina Nilsson

Ordförande och träningsansvarig

Skribent: Erik Kullingsjö
E-post: This is a mailto link

Handla alltid genom Sponsorhuset

Både du och klubben tjänar på det

 

Glentons

 

 

IFK Pingis

 

IFK Pingis (1)

IFK Pingis (3)

 

IFK Pingis (5)

 

 

 

 räknare
räknare

Postadress:
IFK Falköping BTK - Bordtennis
Odengatan 41, Odenhallen
52141 Falköping

Besöksadress:
Odenhallen Odengatan 41
52141 Falköping

Kontakt:
Tel: 0733166864
E-post: ifkfalkopingbtk@yaho...

Se all info

SISU_Webb_Banner_250X190_samverkan